Mereu printre studenti
Marți, 23 Februarie 2021 08:14

Conferința Fonduri Europene – Vulnerabilități și Oportunități

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conferința Fonduri Europene – Vulnerabilități și Oportunități va mai avea ca invitat și pe Claudiu Dumitrescu, procuror șef în cadrul DNA.

Claudiu Dumitrescu este Procuror șef al Unității pentru combaterea infracțiunilor împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, în cadrul Direcției Naționale Anticorupție, începând cu 2016. Domnul Dumitrescu coordonează activitatea procurorilor, polițiștilor și specialiștilor desemnați să investigheze acest tip de cazuri penale și cooperează cu Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF). Claudiu Dumitrescu are experiență de procuror de peste 20 ani, având studii de lege penală și securitate națională, dar și în domeniul combaterii fraudelor comunitare ale fondurilor structurale și cheltuielilor directe.

Conferința este parte a proiectului Cohesion Policy Booster in Romania: Closer to Citizens, co-finanțat de Comisia Europeană prin DG REGIO, un proiect Freedom House România în parteneriat cu PressHub, G4 Media, Ziarul de Iasi, Viaţa Liberă și Átlátszó Erdély.

Evenimentul este de tip hibrid – va avea loc la Pullman Bucharest World Trade Center pe data de 25 februarie 2021 și va fi transmis în direct pe site ul www.presshub.ro și pe paginile de Facebook ale partenerilor.

Sursa : www.cvlpress.ro

Ultima modificare Marți, 23 Februarie 2021 08:18

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.