Mereu printre studenti
Vineri, 23 Iulie 2021 08:16

Procedura privind solicitarea unei camere în căminele Universității din Craiova

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Director C.O.S. îi îndeamnă pe toți studenții Universității din Craiova să completeze cu atenție cererea de precazare în funcție de anul de studiu și să respecte perioadele de depunere a cererilor întocmai.

Procedura privind solicitarea unei camere în căminele Universității din Craiova este următoarea:

1) Pentru studenții de anul I - la momentul înscrierii la facultate, când ați depus dosarul online, trebuia sa bifați căsuța “solicit cazare”.
În cazul în care nu ați bifat acest lucru, luni și marți între orele 9-16 sunteți așteptați la sediul C.O.S (Str.Petre Ispirescu, nr.107H, cămin 6, parter) în vederea depunerii cererii în format fizic.
2) În cazul în care sunteți student de an mai mare, intrați pe Evidența studenților, vă conectați pe contul vostru și intrați la “Formulare”->”Cereri de cazare”->”Adaugă”, până pe data de 15.08.2021.

"Cererile de cazare NU se trimit pe adresa de e-mail a facultății de care aparțineți, și NICI pe adresa Convenției Organizațiilor Studențești!
Cererile primite pe e-mail nu se iau în considerare!", se arată în comunicatul Convenției Organizațiilor Studențești UCV, de pe pagina de Facebook a acesteia.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.