Mereu printre studenti
Marți, 13 Septembrie 2022 08:09

Cum ne pregătim ținuta de toamnă?

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe măsură ce frunzele se îngălbenesc, iar aerul devine tot mai rece, este timpul să ne gândim la ținutele de toamnă. Un element-cheie al multor look-uri de toamnă sunt binecunoscutele dresuri. Fie că alegi dresuri opace, care să-ți țină de cald, sau transparente pentru o notă de feminitate, există multe moduri de a integra dresurile în ținutele de toamnă.

Dresurile de damă se potrivesc bine cu majoritatea tipurilor de ținute. Poți adăuga dresuri de damă la ținuta ta pentru a o face să arate mai elegantă și mai sofisticată. Adăugarea unei varietăți de dresuri în sertarul tău de ciorapi îți va permite să îți stilizezi ținutele plictisitoare în multe moduri interesante. Iată, mai jos, câteva dintre acestea.

Dresuri opace – un articol vestimentar versatil și elegant

În zilele noastre, ciorapii opaci sunt la mare căutare. Îi poți găsi în orice culoare îți poți imagina, așa că pot fi asortați cu absolut orice ținută. În plus, au un aspect clasic, care arată întotdeauna bine pus la punct. De exemplu, poți purta dresuri damă negre cu o salopetă structurată și un pulover cu guler înalt, pentru a obține un look mai îndrăzneț. Sau, dacă porți o rochie foarte scurtă, o fustă sau pantaloni scurți, dresurile opace sunt modalitatea perfectă de a adăuga un pic de acoperire. Așadar, dacă ai nevoie de un accesoriu versatil și elegant, cu dresurile opace vei merge la sigur.

Dresuri transparente – finisajul perfect

Nu se poate nega faptul că dresurile de damă transparente sunt o piesă esențială în orice garderobă. Acestea pot fi nota finală perfectă pentru o ținută și sunt disponibili într-o varietate de culori și stiluri. Dar când vine vorba de alegerea perechii potrivite de ciorapi transparenți, există două opțiuni de bază: negru sau nude foarte transparent. Dresurile negre sunt ideale pentru ținutele de iarnă, deoarece adaugă o notă de rafinament și pot contribui la alungirea picioarelor. Pe de altă parte, dresurile nude sunt o alegere excelentă pentru ținutele formale, pe sub fustele de tip creion și rochiile mulate. Acestea creează un aspect curat, care este atât stilat, cât și elegant.

Dresuri cu buline – un compliment adus oricărei rochii

Bulinele au un acel ceva care te face să te simți fericită, nu-i așa? Sunt amuzante și jucăușe și aduc întotdeauna un zâmbet pe fața ta. Iar dresurile de damă cu buline nu fac nici ele excepție de la această regulă. Acest tip de dresuri poate fi asortat cu rochii maxi, rochii camisole sau chiar fuste lungi. Completează aceste dresuri cu o pereche de tocuri înalte și vei fi gata să furi inimile tuturor.

 

Dresuri cu model – mereu în tendințe

Modelele florale sunt ornamente foarte la modă în acest moment și s-ar putea să vrei să adopți această tendință și prin dresurile tale. Însă, folosirea inadecvată a dresurilor cu model poate atrage atenția rapid asupra picioarelor și departe de fața ta. Dacă îți plac dresurile cu model, alege unul subtil, într-o singură culoare. Asigură-te că modelul se îmbină perfect cu ținuta ta și că arată foarte bine, dar mai ales asortează acest tip de dresuri cu tocuri înalte. 

Dresuri cu dantelă – îmbrățișează eleganța

Să recunoaștem, nu există nimic mai elegant decât o pereche de dresuri de damă cu dantelă, care se întrezărește de sub un costum elegant sau o rochie frumoasă. Acestea oferă exact cantitatea potrivită de textură și intrigă, fără prea multe pretenții. În plus, îți dau un aer sofisticat, altminteri dificil de obținut în picioarele goale. Desigur, nu toți ciorapii cu dantelă sunt creați la fel. Dacă vrei un look mai discret, alege o pereche cu un design simplu. Dacă te simți îndrăzneață, optează pentru un model cu detalii mai complexe. Indiferent de stilul tău personal, există o pereche de dresuri de damă cu dantelă care te va ajuta să obții un look perfect!

 

 

 

 

sursa:www.elle.ro

Ultima modificare Marți, 13 Septembrie 2022 08:14

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.