Mereu printre studenti
Vineri, 16 Septembrie 2022 10:02

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE 2022. AZI SIMȚIM NEVOIE DE LINIȘTE ȘI PACE

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Emoțional azi simțim nevoie de liniște și pace. Mai degraba vom prefera să stăm acasă, decât în compania altor oameni. Nici în planul relațional lucrurile nu stau strălucit.

HOROSCOP BERBEC

Vă lipsește agitația și viața socială. Vă simțiți constrânși, ca și cum trebuie să petreceți timp cu o mătușă îndepărtată despre care nu știți nimic. Nu aveți chef de muncă și mai degrabă ați vrea să face un plan pentru o escapadă. Dacă aveți o afinitate către sport sau alimentație sănătoasă, azi veți remarca faptul că v-ați îndepărtat de aceste obiceiuri de ceva timp.

HOROSCOP TAUR

Te simți destul de confuz în ceea ce privește cariera, iar azi s-ar putea să primești o informație care te predispune la a lua o decizie neașteptată. Poate e o propunere pentru alt job sau e un semn să ai răbdare la actualul. Cert este că veștile vin spre tine, trebuie doar să fii deschis să le primești.

HOROSCOP LEU

Dacă ești singur, pici într-o stare de melancolie în care ai senzația că nu vei găsi niciodată pe cineva. Toate problemele le vei rezolva, nu îți face grji. Chestiunile care țin de inimă necesita răbdare.

HOROSCOP FECIOARĂ

Te poți aștepta la un conflict cu superiorul la locul de muncă. Zona comunicării și a negocierii e defavorizată și dacă ceri ceva, o să fi înțeles greșit. În special dacă e vorba de bani. Ca să te asiguri că lucrurile ies în favoarea ta, ți-ar fi de folos o coaliție cu un coleg.

HOROSCOP BALANȚĂ

În general, Balanțele se află în septembrie, într-o perioadă de regăsire și de introspecție. Iar azi ești pus în fața unor situații cu totul noi, care te vor forța să îți schimbi abordarea. Nu te aștepta la ceva evident, exploziv, ci mai degrabă mici întâmplări care vor deschide în mintea ta posibilități neexplorate.

 

HOROSCOP SCORPION

Atenția se mută pe banilor. Și nu e nepărat vorba despre banii tăi. Dacă ești într-o relație sau ești căsătorit, banii partenerului vin către tine. Poate ești cel care va face o achiziție importantă și e nevoie de toate economiile voastre. Sau să zicem că observi o ocazie de a investi și puneți banii la comun pentru acest scop. Ești favorizat, fă mișcarea asta cu mult curaj!

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Ar fi bine să acorzi atenție partenerului de viață, în special dacă în ultima perioadă ați fost mai îndepărtați. O discuție despre viitorul vostru e recomandată azi. Vă va da încredere în relație. Lucrurile merg bine, dar întotdeauna se cere comunicare.

HOROSCOP CAPRICORN

Cariera începe să fie tot mai afectată de mișcarea retrogradă a lui Mercur. Lucrurile par să se împotmolească când ți-e lumea mai dragă. Ți-a fost promisă o mărire de salariu și banii nu intră pe card, de exemplu. Sau nu mai poți contacta pe cineva cu care începeai un proiect. Vei fi provocat în această direcție. Ai nevoie de răbdare.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Vă e greu să vă deschideți față de cei din jur. E o perioadă mai încărcată, iar cei din jur vă pot cataloga ca fiind aroganți. Recomand atențe la propriile nevoi sau mergeți la yoga. Vă ajută și fizic și psihic. În acest final de săptămână tu ești important.

HOROSCOP PEȘTI

Azi, vei simți nevoia să protejezi pe cineva drag. Vei întinde o mână de ajutor fix acolo unde e nevoia mai mare. Folosește-ti instinctul și mereu vei știi care e adevărul. Atenție și la cheltuieli, e nevoie de cumpătare.

 

HOROSCOP GEMENI

Astăzi se poate să apară o pierdere. Fie un obiect, ceva cu semnificație pentru tine, fie pierzi încrederea cuiva . Ai grijă să nu te arunci cu capul înainte și să spui cuvinte dure. Pierderile sunt dureroase, dar poți gestiona situația cu înțelepciune.

HOROSCOP RAC

Lucrezi pentru un țel la care visezi de mult. Vei avea nevoie și de ajutor, și ai face bine să îl primești. Acesta ar fi un moment excelent pentru a începe un jurnal de recunoștință sau pentru a încerca unele tehnici noi de relaxare.

 

 

 

 

 

 

 

sursa: www.cancan.ro

 
 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.