Mereu printre studenti
Luni, 10 Octombrie 2022 11:20

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 10-16 octombrie 2022

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 10-16 octombrie 2022, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Berbec

Nimeni nu reușește să te „debusoleze” sau să te facă să te îndoiești de deciziile pe care le iei. Faptul că alegi să taci în momentele de maximă tensiune sau frustrare pentru tine, denotă o maturitate emoțională cu care puțini oameni se pot lăuda. Atunci când vine vorba de alegerile pe care le faci, știi să vezi dincolo de propriul interes.

Taur

Te simți confortabil cu rutina pe care o trăiești zi de zi, dar asta nu înseamnă că nu îți dorești mai mult de la propria persoană sau de la cei din jur. Chiar dacă se pare că nu mai ești atât de exigentă ca altădată, tot ai multe așteptări. În orice interacțiune de care ai parte, tu trebuie să obții ceva. Pașii tăi sunt calculați, iar rigiditatea de care dai dovadă nu este înțeleasă de ceilalți.

Gemeni

Din cauza unor conflicte puternice, tonusul tău psihic are de suferit. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai, în raport cu acțiunile anumitor persoane, iau amploare. Atunci când vine vorba de activitatea de la birou, îți este la îndemână să faci lucruri care te scot din zona de confort.

 Rac

Duplicitatea cu care acționezi uneori face din tine o persoană ambiguă. Intențiile pe care le ai sunt foarte greu de descifrat, ceea ce te face un adversar de temut. Majoritatea relațiilor din viața ta îți „acoperă” nevoia de afecțiune și siguranță emoțională de care ai nevoie. Cu toate astea, de multe ori ai nevoie să fii doar cu sine.

 Leu

Indiferent de ceea ce vei trăi din punct de vedere emoțional, vei găsi întotdeauna resurse interioare care să te ajute să te „reechilibrezi”. Acum îți cunoști valoarea. Indiferent de ceea ce vor încerca cei din jur să îți transmită, conștient sau nu, tu vei fi mereu cu un picior în față din punct de vedere al acțiunii. Fii atentă la posibilitatea de a te epuiza emoțional!

Fecioară

Ambiția și dorința de succes sunt mai puternice decât nevoia de armonie emoțională sau cea de liniște în sânul familiei. Drumul către succes nu este ușor, fapt care se observă, mai ales la nivel de energie. Stările de anxietate continuă să te dezechilibreze la nivel emoțional. Zilele acestei săptămâni încununează cu succes multe inițiative din plan personal.

Scorpion

Prieteniile adevărate din viața ta sunt adevărate comori pe care le prețuiești mai mult decât orice. Firea ta sensibilă se lasă cucerită de lucruri care nu au sens pentru marea majoritate a oamenilor. Este important să înveți să transformi acest dezavantaj într-un punct forte care să te ghideze și să te motiveze.

Săgetător

Sunt situații pe care nu le poți controla. Trebuie să accepți cu maturitate acest adevăr. Integrarea lor în viața de zi cu zi te va ajuta, într-o formă sau alta, să te întorci către sine. De cele mai multe ori nu ai răbdare cu tine. Deși îți dorești să realizezi multe lucruri, în perioada următoare tu trebuie să fii prioritatea. Te-ai neglijat prea mult timp.

Capricorn

Ai nevoie să readuci în viața ta starea de echilibru de altădată. Maniera în care te raportezi constant la toate situațiile tensionate de la birou face din tine o colegă desăvârșită. Deși îți este destul de frică de ceea ce îți rezervă ziua de mâine, încerci să nu te lași atrasă în această negură a propriilor gânduri. Zilele de weekend se anunță intense din punct de vedere emoțional.

Vărsător

Este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic. Energia dezorganizată a lui Venus are tendința să te agite destul de mult. O persoană din viața ta te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o resimți. Orice început este cu siguranță o sursă puternică de anxietate. Încearcă să fii mai precaută cu privire la ceea ce alegi să comunici celor din jur.

Pești

În plan social ești extrem de influențabilă. Zilele acestei săptămâni te găsesc apatică și tristă. Trăiești o durere intensă. Îți este dificil să accepți anumite zone sumbre din tine. Te simți patetică și total inadecvată. Ceea ce încerci să promovezi în plan social nu are nimic în comun cu universul tău interior.

 

 

 

 

 

 

sursa: www.elle.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.