Mereu printre studenti
Luni, 24 Octombrie 2022 08:18

Totul despre show-ul Diesel de la Milano Fashion Week

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Milano Fashion Week Diesel a adunat peste 5000 de oamnei la Allianz Cloud Arenade  care au putut participa la show-ul extraordinar pentru prezentarea colecției de primăvară-vară 2023. Ei bine, a fost un experiment pentru toată lumea ce a transmis o energie incluzivă prin care Diesel a arătat întregii industrii a modei că revine cu un reboot al secolului 21.

„Am vrut să deschid Diesel către public, pentru oamenii care poate nu au fost niciodată la o prezentare de modă până acum. Ei merită acest spectacol, așadar am doborât recordul pentru cea mai mare sculptură gonflabilă din lume. Este ceea ce cred eu despre modă, și anume că toată lumea poate fi parte din Diesel”, spune Glenn Martens, designerul Diesel.

Denimul a căpătat valențe noi în viziunea lui Martens, acesta a fost brodat cu un strat de tul, distrus în mod controlat sau lipit de un strat de bumbac și apoi spălat cu acid, dezvăluind din nou denimul. Pe scurt, designerul a reinventat această textură creând inclusiv rochii de seară din denim însă identitatea Diesel, alături de care unii dintre noi ne-am trăit adolescența și care ne-a dat curaj și viziune în felul în care am abordat moda, nu s-a schimbat. Diesel a fost și va fi mereu un brand vizionar și tânăr.

 
 
 
 
Sursa: www.elle.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.