Mereu printre studenti
Marți, 04 August 2020 07:39

Beyoncé a lansat albumul vizual „Black Is King”

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Beyoncé a lansat vineri, pe platforma Disney+, albumul vizual „Black Is King”, pe care l-a scris, regizat şi produs, dar şi videoclipul „Already”, extras de pe acesta.

În urmă cu o lună, cântăreaţa americană a anunţat lansarea „Black Is King”, descris ca film, inspirat de lungmetrajul live-action „The Lion King” (2019), pentru care ea şi-a împrumutat vocea.

„Black Is King” este bazat pe muzica inclusă pe „The Lion King: The Gift”, lansat anul trecut împreună cu filmul Disney. Pe albumul produs de Beyoncé sunt invitaţi Childish Gambino, Kendrick Lamar, Pharrell, 070 Shake, Tierra Whack, Jay-Z, Blue Ivy Carter şi Jessie Reyez, dar şi artiştii africani Wizkid, Shatta Wale, Burna Boy, Mr Eazi, Tiwa Savage, Tekno, Yemi Alade, Busiswa şi Salatiel.

„Filmul este o poveste pentru generaţii, care informează şi reclădeşte prezentul. O reuniune a culturilor şi a convingerilor împărtăşite ale generaţiilor. O poveste despre cum cei care au fost cei mai afectaţi au un dar extraordinar şi un viitor cu scop”, au transmis Disney şi Parkwood Entertainment, compania lui Beyoncé.

Albumul vizual reimaginează lecţiile din „The Lion King” pentru „tinerii regi şi regine de astăzi care sunt în căutarea coroanelor lor”.

Filmul, cu o distribuţie şi echipă care reprezintă „diversitate şi conectivitate”, s-a aflat în producţie timp de un an, au mai precizat companiile.

Sursa: www.news.ro

„Black is King” aduce un omagiu călătoriilor familiilor de culoare de-a lungul timpului şi subliniază frumuseţea tradiţiei şi excelenţa comunităţii de culoare.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.